Welkom

Peugeot De Keukeleire
Focus op U en Uw Peugeot

Uw auto, uw trots? Dat begrijpen we bij De Keukeleire maar al te goed. Want ons hart klopt al bijna vijftig jaar voor knappe, solide wagens. Net daarom verdelen wij Peugeot – synoniem voor degelijkheid en comfort.
Die voorliefde delen we graag met u. Door de portieren van onze Peugeots uitnodigend open te zwaaien. En door u én uw wagen te omringen met een vlotte service. Zo levert De Keukeleire – naast opmerkelijke wagens – ook al een halve eeuw tevreden klanten af.

In onze ruime showroom kan u het volledige PEUGEOT gamma in alle rust ontdekken. Onze ervaren verkopers staan u graag met raad en daad bij, bij het uitkiezen van een nieuwe wagen. Zij regelen met plezier een testrit voor u in de PEUGEOT van uw dromen. 

Voor hen die snel een nieuwe wagen nodig hebben, beschikken wij bovendien over een ruim aantal stockwagens en Leeuwe Occasies die vrijwel direct kunnen geleverd worden. 

Ook de professionals onder jullie krijgen bij ons alle aandacht. Voor al uw vragen rond mobiliteit heeft u slechts één aanspreekpunt, de medewerkers van onze fleetafdeling. Zij handelen snel en professioneel en geven u een gedegen advies met betrekking tot uw investering.

 

Uw wagen. Onze ervaring. Al 50 jaar!

Koopt u een nieuwe of tweedehandswagen bij De Keukeleire, dan wordt u automatisch opgenomen in een hartelijke, service- en klantgerichte Peugeot-familie.
Dat merkt u al bij het warme, persoonlijke onthaal in onze drie showrooms.

En bij het eerlijke advies en de gerichte hulp van onze ervaren medewerkers. Zij scholen zich voortdurend bij op technisch, administratief en commercieel vlak.

Welkom bij de Peugeot-familie

We overhandigen de sleutels dan wel aan u, maar uw Peugeot blijft toch altijd een beetje de onze. Daarom blijven we hem met de beste zorgen omringen.
Bijvoorbeeld tijdens regelmatige onderhoudsbeurten, waarmee we uw wagen in topconditie houden.

En ook ú mag vertrouwen op een vlekkeloze service – dat hoort zo voor een lid van de De Keukeleire/Peugeot-familie!

DEALS & ADVIES

In onze showroom stellen we de troeven van ons merk PEUGEOT en van ons bedrijf graag aan u voor.

U ontdekt er niet alleen mooie aanbiedingen. U steunt ook op het vakkundige, eerlijke advies van onze ervaren experts.

U zal het merken: bij De Keukeleire streven we naar een persoonlijke benadering en service.